Er du klar til campingsæsonen?

23. marts 2022 by Ingen kommentarer

Corona-pandemien fik for alvor danskernes øjne op for de mange spændende oplevelser der findes i vores eget lille land. Ja, man behøver hverken flyve til Mallorca eller køre hele vejen til Gardasøen for at skabe sjove minder med hele familien. Sommerhuse blev revet væk og campingpladserne blev fyldt godt op. Men hvad nu når restriktionerne i Europa er ved at være væk? Vender vi så tilbage til vort tidligere rejsemønster, eller er vi blevet overbevist om, at der er skønt i Danmark?

Danmark som ferieland

Der er mange grunde til at holde ferie i Danmark – særligt hvis det gælder ferie med børn. Børnene kan godt lide trygge rammer, og for dem handler det sjældent om eksotiske destinationer. Det handler om hyggelige aktiviteter sammen med forældre og søskende.

Økonomien for ferien

Man hører ofte at det er dyrt at holde ferie i Danmark, og ganske rigtigt så koster en flaske vin og en pizza på en restaurant mere i Danmark, end den gør i Italien. Ja, entréen til seværdighederne er også ganske høj i Danmark, ligesom priserne for overnatning. Til gengæld er der mange andre faktorer der kan gøre en ferie i Danmark billigere.

Det er billigere at tage bilen til Vesterhavet end at flyve til Kreta, og det er billigere at tage toget til København end at køre hele vejen til Italien. Det er også lettere at medbringe en madkurv i Danmark end det vil være i udlandet, hvor et besøg hos en lokal købmand sjældent resulterer i de billigste køb.

Vælg den rette campingplads

Hotelovernatning i Danmark er dyrt, men der er heldigvis også mange andre feriemuligheder – f.eks. camping. Og de danske campingpladser har generelt en høj standard, der gør oplevelsen god for både børn og voksne. Her er afslapning i centrum, for mens børnene leger på legepladsen, spiller minigolf eller lignende, er der god tid til at komme helt ned i gear.

Men hvilken campingplads skal du så vælge? Der findes hundredvis af campingpladser i Danmark, så det kan være svært at bevare overblikket. Heldigvis kan du finde en oversigt over campingpladser i hele Danmark lige her. Så gælder det ellers bare om at bestille og glæde sig til ferien…