5 tips til at finde den bedste Au Pair fra udlandet

17. februar 2022 by Ingen kommentarer

Leder du efter en au pair? I så fald skal du ikke være bekymret – du er ikke alene. Det kan være svært at finde den perfekte au pair, men det er helt sikkert indsatsen værd. I denne artikel vil vi diskutere, hvordan du finder den bedste au pair fra udlandet. Her får du 5 tips:

Tip nr. 01: Ved, hvad du leder efter

Før du begynder at søge, er det vigtigt at vide præcis, hvad du leder efter. Hvad er dine behov og forventninger? Hvad er den ideelle personlighedstype for din familie? Hvad er dit barns interesser? Hvis du kender svarene på disse spørgsmål, kan du fokusere din søgning og gøre det lettere at indsnævre dine valg.

Tip nr. 02: Brug de rigtige søgeord i søgemaskinerne

Det er vigtigt at bruge de rigtige søgeord i søgemaskinerne, når du leder efter en au pair fra udlandet. Vi kan anbefale, at du finder din au pair på Aufini.com, hvor siden også findes en engelsk version, så der er flere nationaliter tilgængeligt.

Tip 03: Sammenlign forskellige au pair-bureauer

Det er vigtigt at sammenligne forskellige au pair-bureauer, før du træffer en beslutning. Ikke alle bureauer er lige gode, så det er vigtigt at lave din research og finde det bureau, der bedst opfylder dine behov og forventninger.

Tip 04: Interview potentielle kandidater

Når du har fundet et par kandidater, der ser lovende ud, er det vigtigt at interviewe dem for at få et bedre indtryk af deres personlighed og kvalifikationer. Dette vil hjælpe dig med at beslutte, hvem der passer bedst til din familie.

Tip 05: Stol på din mavefornemmelse

Endelig skal du altid stole på din mavefornemmelse, når du træffer en beslutning om, hvem der skal være au pair i din familie. Hvis noget ikke føles rigtigt , så er det sandsynligvis ikke. Husk altid, at det er dig selv, der bedst ved, hvilken type person der passer bedst til din familie!